Léto, večery, pohoda. Všechny tyto výrazy spojuje jedno – grilování s přáteli. Klobásky, steaky nebo stehýnka – to vše dostane díky grilování zcela nový chuťový rozměr. Přihoďte skvělou marinádu a máte zážitek jak vyšitý. A sousedi se k vám odteď začnou sbíhat!
Všichni do jednoho chceme, aby právě naše grilování bylo nezapomenutelným zážitkem pro všechny, kteří výsledné dílo ochutnají.
Poctivé maso od řezníka a domácí marináda, nebo vakuové balení polotovaru z prodejny? Podívejte se na to, proč raději volíme...
Skvělou metodu grilování masa vcelku jsme vám již ukázali. Dnes jsme však dostali chuť na pořádné steaky!
Znáte metodu nepřímého grilování? Díky ní bude maso přímo výtečné! A co víc? Tímto způsobem můžete grilovat i velké kusy masa.
Je libo rare, nebo medium? Ups, co že to vlastně je? Tak tuto vychytávku musíte znát! Pamatujete si ještě na počítání dnů v měsíci na prstech rukou?
Není klobása jako klobása. Na první pohled téměř totožné produkty se mohou mírou zpracování velmi lišit.
Málokdo by si dokázal představit léto bez posezení na zahradě ve společnosti rodiny či přátel bez pořádné grilovačky...
Tak takhle určitě ne! Pokud neměla být pozvánka na grilování vaší vypočítavou pomstou, určitě se podívejte na naše krátké praktické video.
Pokud jste masový člověk tělem i duší, jste na správném místě. Šéfkuchař David Izák vám prozradí tip na dokonalý hovězí steak!
Pozor bychom si měli dát především na kapající tuk, který padá přímo na rozpálenou část grilu nebo do ohniště.
Lámete si hlavu nad výběrem grilu a váháte, zda si vybrat elektriku, plyn, nebo dřevěné uhlí? Tak toho nechte. Jsou zde mnohem podstatnější věci...
Grilování je voňavý zážitek, který může dost dobře pokazit neudržovaný gril. Zde nejde jen o nevábně působící připálené zbytky masa z předešlého grilování, ale o vaše zdraví!